Powered by Smartsupp
  • +420 724 194 184
  • info@maxglamour.cz

O nás

Vítejte v našem novém e-shopu – MaxGlamour! 
Jsme hrdí na to, že Vám můžeme představit naši novou firmu, kterou spojují dvě nesmírně vzácné věci - krása a čas. Naším posláním je přinést Vám nejen kvalitní šperky a hodinky světových značek, ale také celkový zážitek z elegance a exkluzivity. 

O špercích 

 Naše šperky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů: stříbro AG 925/1000, nerezová ocel 316L, titan a 14-karatové zlato 585/1000, jak v provedení žluté, bílé a růžové barvy, která září kvalitou a nadčasovým designem. Každý šperk je mistrovským dílem a tvoří dokonalý doplněk pro každou příležitost. Naše kolekce šperků zahrnuje prsteny, řetízky, náhrdelníky, náramky, náušnice a mnoho dalších klenotů. Nabízíme i klasické zásnubní a snubní prsteny pro tento Váš jedinečný den. 


O hodinkách

Pro nás hodinky nejsou jen nástrojem pro měření času. Jsou to klenoty, které zdůrazňují Vaši jedinečnost a styl. Naše kolekce zahrnuje hodinky od světově uznávaných značek, které spojují inovaci, tradiční řemeslnou práci a nekompromisní kvalitu. Ať už hledáte pánské či dámské, analogové, barevné, moderní nebo luxusní hodinky pro zvláštní příležitosti, vždy u nás nejdete to nejlepší! 

Rychlé a bezpečné doručení 

Snažíme se zajistit rychlé a bezpečné doručení, aby jste měli své klenoty co nejdříve u sebe. 

Děkujeme Vám za důvěru, že jste s námi na začátku naší cesty. Těšíme se na společné chvíle ve světě luxusu, krásy a elegance.